×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Πρόβλημα με Κοροβέση και Δερμιτζάκη


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Πρόβλημα με Κοροβέση και Δερμιτζάκη


Η επιστροφή στις προπονήσεις πολλές φορές συνοδεύεται με προβλήματα. Δύο απουσίες είχε την Πέμπτη (21/5) ο Γιώργος Σίμος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ είδε τους Νίκο Κοροβέση και Γιάννη Δερμιτζάκη να μη συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Ο πρώτος υποβλήθηκε εκτάκτως σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους λόγω ενός παλαιότερου τραυματισμού. Αναμένεται να μείνει εκτός μίνιμουμ έως το τέλος της εβδομάδας. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως. Απλώς αισθανόταν ενοχλήσεις στις προπονήσεις και γι’ αυτό αποφασίστηκε να περάσει από τη συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να είναι παρών στα πλέι οφ της Super League 1.

Όσον αφορά τον δεύτερο, υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης με την επιστροφή του στις προπονήσεις να υπολογίζεται το λιγότερο σε 4-6 εβδομάδες.

Το πρόβλημα στο γόνατο υπήρχε εδώ και καιρό, απλώς προσπαθούσε να το ξεπεράσει χωρίς επέμβαση. Μετά το διάστημα της καραντίνας όμως, στις προπονήσεις ο πόνος γινόταν όλο και πιο έντονος για τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά με τους γιατρούς, κ.κ. Κουβίδη και Δεσποτάκη και αποφασίστηκε να γίνει το καλύτερο δυνατό για την υγεία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Γι’ αυτό εκτάκτως μπήκε το απόγευμα στο χειρουργείο, έτσι ώστε να μη χαθεί χρόνος και φυσικά για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.