×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Σε άδεια οι παίκτες, επιστροφή στις 10 Αυγούστου


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Σε άδεια οι παίκτες, επιστροφή στις 10 Αυγούστου. Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν με επιτυχία για τον ΟΦΗ.


Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν με επιτυχία για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τερματίζοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Από τη Δευτέρα (20/7) οι παίκτες του ΟΦΗ θα αρχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στις 10 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Σίμος μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Χαίρομαι που παίξαμε αντίπαλοι απέναντι σε μια ομάδα, πολλούς παίκτες της οποίας τους προπονούσα παλαιότερα στις ακαδημίες και παρουσιάζουν την εξέλιξη αυτή. Κι εμείς ως ομάδα, όμως, χρησιμοποιούμε πολλά νέα παιδιά. Το παιχνίδι θύμιζε λίγο φιλικό προετοιμασίας. Ήταν ανοικτό, με πολλές φάσεις. Εμείς είχαμε πολλές τελικές. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!»

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τον απολογισμό που κάνει για τον ΟΦΗ: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Δεν θα μάθουμε ποτέ πώς θα τελείωνε, αν υπήρχε κανονικά συνέχεια τον Μάρτιο. Ευτυχώς τελειώσαμε χωρίς τραυματισμούς, υγιείς, και σε τρεις εβδομάδες, στις 10 Αυγούστου συγκεκριμένα, ξεκινάμε προετοιμασία για τη νέα περίοδο».

Για την επόμενη σεζόν στον ΟΦΗ: «Η νέα χρονιά είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς! Παίζουμε μετά από πολλά χρόνια στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστώ τους παίκτες και όλους στον ΟΦΗ για όσα κάναμε στη διάρκεια της σεζόν που έφυγε. Όλοι δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα