Sportime

ΟΦΗ: Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Νέιρα

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
ΟΦΗ: Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Νέιρα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κομβικό είναι για τον ΟΦΗ το ματς της Δευτέρας (17/2) κόντρα στον Ατρόμητο. Γνωρίζει ότι με νίκη κάνει μεγάλο βήμα για την είσοδο στην εξάδα.

Ένα από τα ερωτηματικά είναι ο Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Τούμπας. Έγινε αναγκαστική αλλαγή και η αρχική εκτίμηση ήταν πως έχει υποστεί μυϊκή κάκωση στην έκφυση δικέφαλου του δεξιού ποδιού. Τη Δευτέρα (10/2) υποβλήθηκε σε υπέρηχο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ωστόσο, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως τελικά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι που έρχεται.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του θα γνωρίζουν οριστικά το αν θα τον έχουν στη διάθεσή τους τις επόμενες μέρες. Αναμφίβολα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΟΦΗ τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, με δύο ράμματα έφυγε από την Τούμπα ο Δημήτρης Σωτηρίου. Θα ακολουθεί το πρόγραμμα πιο προσεκτικά τις επόμενες μέρες, αλλά δεν κινδυνεύει να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Τέλος, ένα φιλικό είχε κλείσει την επόμενη εβδομάδα ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Γιούχτα, αλλά αναβλήθηκε. Ο λόγος ήταν πως δεν άλλαξε η ημερομηνία του αγώνα Κυπέλλου του τελευταίου.

Κάντεfollow στο Sportime

Κάντε like στηνσελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα