×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σίμος: «Από πέρυσι μέχρι τώρα ο ΟΦΗ έχει κάνει μεγάλο άλμα»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Σίμος: «Από πέρυσι μέχρι τώρα ο ΟΦΗ έχει κάνει μεγάλο άλμα»


Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία απέναντι στον Άρη και μετά την ήττα με 0-1 από τους Θεσσαλονικείς βρίσκεται ουσιαστικά εκτός 5ης θέσης.

Ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις που έκανε παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν νευρική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έκανε μεγάλη προσπάθεια.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο πλάνο που «τρέχει» ο ΟΦΗ από πέρσι και τόνισε οτι οι Κρητικοί θα συνεχίσουν το ίδιο προσηλωμένοι για να πετύχουν τον μακροπρόθεσμο στόχο τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος

«Ήταν ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος κάναμε τα πάντα, ότι μπορούσαμε να κάνουμε, δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και ο Άρης κέρδισε τον αγώνα. Είναι 5 βαθμοί μπροστά μας, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει σίγουρα αλλά είναι πολύ δύσκολο και έχει το πάνω χέρι. Ήταν μια αμυντική μετάβαση που δεν είχαμε τον βαθμό ετοιμότητας και μια ωραία ενέργεια από τον αντίπαλο.

Προετοιμαστήκαμε όλη την χρονιά έχουμε δουλειά για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Γνωρίζουμε για το επίπεδο που θέλουμε να καθιερωθούμε είναι αυτό και μέσα από πολύ δουλειά θα το κάνουμε. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να έχει συνεχόμενη άνοδος χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Το επόμενο επίπεδο έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέρα με την μέρα. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε σε αυτό το βαθμό γιατί παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες και είναι μεγάλο μάθημα. Μια δημιουργική χρονιά.

Να ευχαριστήσω τους παίκτες, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε τίποτα, το τεχνικό επιτελείο, την διοίκηση, την οικογένεια Μπούση. Χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και προσπαθώ και εγώ να βοηθήσω το πρότζεκτ για να πάει στην κατεύθυνση. Είναι δύσκολο το ξέρουμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και στο μέλλον ακόμα καλύτεροι.

Πρέπει να ζούμε μέσα από τις ευθύνες μας και η δική μου είναι μεγάλη, αφού η ιστορία και η δυναμική είναι μεγάλη. Από πέρυσι μέχρι τώρα έχει γίνει μεγάλο άλμα εμάς δεν θα μας αλλάξει το πλάνο και θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει αλλά με βήματα σταθερά. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα είμαστε πάντα ο εαυτός μας», κατέληξε ο Σίμος.

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα