Σίμος: «Νίκη αυτοπεποίθησης, είμαστε ένα δυνατό γκρουπ»


Βασίλης Μπαντής

Σίμος: «Νίκη αυτοπεποίθησης, είμαστε ένα δυνατό γκρουπ»


Για την εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ με 1-4 κόντρα στον Βόλο μίλησε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Γιώργος Σίμος, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του πήραν ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια.

Νίκη αυτοπεποίθησης χαρακτήρισε το ευρύ 1-4 του ΟΦΗ με τον Βόλο ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Δεν είχαμε την απαιτούμενη ηρεμία, όταν ήμασταν με παίκτη παραπάνω. Είχαμε καλή εμφάνιση κοντά στα στάνταρ που θέλουμε την ομάδα και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή απόδοση αλλά όχι το αποτέλεσμα που θέλαμε, σήμερα έπαιξαν έξι παίκτες που δεν ξεκινούσαν βασικοί, έχουμε την ικανότητα, είμαστε ένα δυνατό γκρουπ ποδοσφαιριστών και σαν προσωπικότητες.

Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, είναι νίκη αυτοπεποίθησης, έχουμε δουλειά, μας περιμένουν δύο παιχνίδια. Για άλλη μια φορά προσπάθησαν οι παίκτες μου και έχουν το σεβασμό μου, μου άρεσε το πως μπήκαμε, το κοντρολάραμε αυτό θέλουμε να κάνουμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Πρέπει να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις, θα γίνουμε καλύτεροι και σε αυτό. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, και σήμερα δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση, δεν πρέπει αλλά είναι μέρος της διαδικασίας, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».


Sportime Extras