×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βούρκωσε ο Σίμος: Τι είπε για τον πατέρα του και τον άτυχο φίλαθλο


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Βούρκωσε ο Σίμος: Τι είπε για τον πατέρα του και τον άτυχο φίλαθλο


Σίμος: Με αφορμή τη μάχη που δίνει ο πρώην βουλευτής και φίλαθλος για να κρατηθεί στη ζωή, αποκάλυψε το πρόβλημα του πατέρα του.

«Μάθαμε ένα πολύ άσχημο γεγονός πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μας. Θέλω να μεταφέρουμε τη σκέψη μας στον φίλαθλο της ομάδας μας, να είναι δυνατός και δίνουμε όλη τη θετική μας σκέψη να καταφέρει να είναι υγιής.

Το ίδιο θέλω να μεταφέρω και στον πατέρα μου που περνάει από χθες μια σημαντική δυσκολία επίσης και να του πω ότι είναι δυνατός και ότι θα το ξεπεράσει», είπε με βουρκωμένα μάτια ο Γιώργος Σίμος.

Όσον αφορά στο ματς με την ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, είπε: «Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι αυτοί οι παίκτες έχουν και τη δύναμη και την καρδιά και την ικανότητα για να κάνουν πράγματα. Είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν.

Αν μείνουμε με αυτό το γκρουπ θα είμαστε χαρούμενοι, αν προστεθούν κι άλλοι δύο θα ναι ακόμα καλύτεροι. Αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός προς τους παίκτες μας.

Πολλοί θεωρούν ότι περάσαμε δύσκολα, αλλά νομίζω ότι είναι ένας ωραίος μήνας για εμάς γιατί μέσα απ’ αυτόν μαθαίνουμε, διαχειριζόμαστε δυσκολίες και η ομάδα μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Χρειαζόμαστε χρόνο, ο χρόνος θα μεγαλώσει την ομάδα μας».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα