×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το δημοσίευμα για πώληση του ΟΦΗ και η νέα διάψευση


    Κώστας Λάππας

Το δημοσίευμα για πώληση του ΟΦΗ και η νέα διάψευση


Την Πέμπτη (13/2) κυκλοφόρησαν σενάρια από αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης για αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον ΟΦΗ, τα οποία διέψευσε η ΠΑΕ.

Ωστόσο, την Παρασκευή (14/2) υπήρξε νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την Κρήτη και την έγκριτη εφημερίδα «Νέα Κρήτη», σύμφωνα με το οποίο οι εξελίξεις στην Κρητική ΠΑΕ θα είναι καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Το προσεχές και άμεσο διάστημα θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό στάτους της ομάδας και η ΠΑΕ θα περάσει σε άλλα χέρια!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια Παλυβού είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο επενδυτικό fund και ετοιμάζονται από κοινού να εξαγοράσουν το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Δηλαδή στη νέα ιδιοκτησία θα συμμετέχουν τόσο οι ξένοι επενδυτές όσο και οικογένεια Παλυβού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι στο τραπέζι των επαφών, πέρα από την οικογένεια Παλυβού, έχει βρεθεί και ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης, νυν πρόεδρος της ΠΑΕ.

Η οικογένεια Παλυβού ενεπλάκη στην ΠΑΕ ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2018 μαζί με τον Μιχάλη Μπούση, κατέχοντας έκαστος το 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ και έκτοτε υπήρξε οικονομική εξυγίανση στην ομάδα και δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των υποδομών.

Οι οικογένειες Μπούση και Παλυβού ασφαλώς και έδωσαν μεγάλες οικονομικές ανάσες στην ΠΑΕ ΟΦΗ, που πριν λίγα χρόνια είχε φτάσει σε σημείο διάλυσης και αποχώρησης από τη Football League όπου αγωνιζόταν.

Η υγιής εικόνα που εκπέμπει πλέον το οικοδόμημα του ΟΦΗ προξένησε το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, με την οικογένεια Παλυβού να είναι αυτό το διάστημα σε προχωρημένες συζητήσεις με ισχυρό επενδυτικό fund εκτός Ελλάδας.

Εκείνο βέβαια που προκύπτει από πληροφορίες μας είναι ότι η οικογένεια Παλυβού είναι ικανοποιημένη με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και τον τρόπο λειτουργίας της και, εφόσον αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, δε θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές, αλλά θα ανοιχτούν νέοι ισχυροί οικονομικοί ορίζοντες για τον ΟΦΗ…

Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Από την ΠΑΕ τόνιζαν με κατηγορηματικό πως ότι τα δημοσιεύματα που αναπαράγονται «δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας».

Παράλληλα, επαναλάμβαναν ότι «διαψεύδουμε κατηγορηματικά την συγκεκριμένη πληροφορία», αναφορικά με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Η ανάρτηση του Παλυβού στο instagram

Με ανάρτησή του στο instagram, o αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Άντζελο Παλυβός, διέψευσε τα δημοσιεύματα περί πώλησης της ΠΑΕ.

Όχι όμως και εκείνα σύμφωνα με τα οποία η οικογένειά του διαπραγματεύεται με ξένους επενδυτές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποφεύγοντας να δεσμευτεί για την παραμονή του ή να μιλήσει για το μέλλον.

Ανέφερε σχετικά ο Παλυβός:

«Οι οικογένειες Μπούση και Παλυβού που είναι ιδιοκτήτριες του ΟΦΗ θα παραμείνουν ιδιοκτήτες της ομάδας. Κάθε αναφορά ότι η ομάδα πουλήθηκε σε fund είναι ανυπόστατες.

Η οικογένεια Παλυβού είναι συγκεντρωμένη στο πώς θα νικήσει η ομάδα το σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο και να πετύχει την είσοδο της στα πλέι – οφ.

Η οικογένεια Παλυβού συνεχίζει να έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ένα νησί, μια ομάδα.

Μόνο ΟΦΗ. Αυτή είναι η θέση μας ανεξάρτητα απο τις συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ των οικογενειών για το μετοχικό σχήμα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα