ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ψάχνεται» για Μάριν η Σάλκε

Στο στόχαστρο της Σάλκε φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μάρκο Μάριν, η οποία τα πάει εξαιρετικά την φετινή σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ένα ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει ότι η Σάλκε έχει βάλει στο μάτι τον Μάρκο Μάριν. Οι «μπλε» που φαίνεται ότι θα συμμετάσχουν στο Champions League της...
«Ψάχνεται» για Μάριν η Σάλκε

Στο στόχαστρο της Σάλκε φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μάρκο Μάριν, η οποία τα πάει εξαιρετικά την φετινή σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ένα ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει ότι η Σάλκε έχει βάλει στο μάτι τον Μάρκο Μάριν.

Οι «μπλε» που φαίνεται ότι θα συμμετάσχουν στο Champions League της επόμενης σεζόν, αφού βρίσκονται στην δεύτερη θέση, έχουν ήδη αρχίσουν και σκέφτονται την ενίσχυση της ομάδας τους και ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει «πέσει» στο τραπέζι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η προσφορά των Γερμανών μπορεί να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, για να γίνει αποδεκτή από τους Πειραιώτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ψάχνεται» για Μάριν η Σάλκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.