Ραντεβού… ξεκαθαρίσματος με τον Ένγκελς

Ο Μπιορν Ένγκελς έμεινε και πάλι εκτός αποστολή και ο Όσκαρ Γκαρθία φέρεται να μην του έχει πλέον εμπιστοσύνη. Ο 23χρονος κόστισε στον Ολυμπιακό περίπου 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο παρά τα όποια καλά στοιχεία έχει δείξει μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime του Σαββάτου αναμένεται να...
Ραντεβού… ξεκαθαρίσματος με τον Ένγκελς

Ο Μπιορν Ένγκελς έμεινε και πάλι εκτός αποστολή και ο Όσκαρ Γκαρθία φέρεται να μην του έχει πλέον εμπιστοσύνη.

Ο 23χρονος κόστισε στον Ολυμπιακό περίπου 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο παρά τα όποια καλά στοιχεία έχει δείξει μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime του Σαββάτου αναμένεται να γίνει ένα ραντεβού του μάνατζερ του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μέσα στον Απρίλιο, για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Ξανά εκτός ο Ένγκελς!

Οσο για τον Ενγκελς, με όλα αυτά που βλέπει να γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελε να πάει προς Αγγλία μεριά, που είναι και ο μεγάλος του στόχος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραντεβού… ξεκαθαρίσματος με τον Ένγκελς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.