«Κεραυνοί» Μαρινάκη στο Ρέντη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τόσο σκληρή γλώσσα μπροστά σε όλη την ομάδα. Το Sportime.gr έχει όλες τις ατάκες-«φωτιά» του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.
«Κεραυνοί» Μαρινάκη στο Ρέντη!

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και δεν τον φοβήθηκε. Για πρώτη φορά αυτήν την οκταετία που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε τόσο σκληρή γλώσσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εξαπολύοντας επίθεση στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης, ο κ. Μαρινάκης μίλησε μπροστά σε όλη την ομάδα και επέβαλε 400.000 ευρώ πρόστιμο για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, ενώ δήλωσε έτοιμος να χτίσει τον Ολυμπιακό από την αρχή. «Εγώ στη ζωή μου, έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας!» είπε, απευθυνόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το έναυσμα για μία νέα αρχή, τονίζοντας: «Εγώ στη ζωή μου δεν έχω φοβηθεί ποτέ τίποτα. Κάθε ημέρα χτίζω και συνθέτω κάτι καινούργιο, με επιτυχία, οπότε κανένα πρόβλημα. Όλα από την αρχή!».

«Με έχετε κάνει να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν «χείμαρρος» και είπε στους παίκτες αυτά ακριβώς νιώθει ο λαός του Ολυμπιακού, μετά τα όσα βλέπει την τρέχουσα σεζόν: «Με έχετε κάνει και εμένα, όπως και τον κόσμο μας, να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη. Παρόλο που είστε τόσο κακοί φέτος, μπορούσατε να πάρετε το Πρωτάθλημα. Είστε, όμως, τόσο αδιάφοροι που σας έκλεψαν το Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης με το επιθετικό φάουλ και το πέναλτι-φάντασμα έξω από την περιοχή και ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε. Διακόσιες χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για Παναθηναϊκό και 200.000 ευρώ πρόστιμο για τη Λιβαδειά. Και όλα αυτά τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γιατί εκεί οι αθλητές που ζουν με τα λίγα, αγαπούν τον Θρύλο και τον κόσμο του πολύ περισσότερο από ό,τι εσείς».

«Θα παίξουμε με την Κ-20 και κάποιους από εσάς»

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος και συνέχισε την ομιλία του προς την ομάδα, λέγοντας: «Να φύγετε, λοιπόν, από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς το σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε, χωρίς να προσφέρετε. Από εδώ και πέρα, θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ-20 και ελάχιστους από εσάς. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της Ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα. Τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και με αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν. Τα έχετε όλα, δεν σας λείπει τίποτα, και δεν δείχνετε κανένα σεβασμό. Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σας νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Για αυτό όταν ξαναέρθω, δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά από έξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε ημέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο. Μας έχετε σπάσει τα νεύρα, νευριάζουν ακόμα και αυτοί που δεν πατάνε στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω πλουσιοπάροχα όλους σας, που πληρώνω εκατομμύρια για να έχετε μία καθημερινότητα που θα είναι μόνο ποδόσφαιρο, που σας δίνω τα πάντα. Για να με βρίζουν και από πάνω».

«Διώξατε τρεις προπονητές»

Η πρωτοφανής επίθεση προς τους ποδοσφαιριστές από τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών συνεχίστηκε. Η επόμενη αναφορά ήταν για τους τρεις προπονητές που άλλαξε η ομάδα μέσα στη σεζόν: «Μετά από έξι χρόνια λάσπης στα μίντια, στη Βουλή, κατέπεσε όλη η σκευωρία. Ούτε Δικαστήριο δεν θα γίνει. Ο κόσμος χάρηκε που αποδείχθηκε αυτό που λέγαμε, ότι είναι μία σκευωρία, αλλά εσείς στο δικό σας κόσμο. Με τη συμπεριφορά σας, διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχθηκε τελικά ότι η ευθύνη είναι δική σας».

«Ως εδώ, όμως. Τελείωσε…»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ολοκλήρωσε τη συνταρακτική ομιλία του, τονίζοντας πως η ανοχή έφτασε στο τέλος της: «Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Πλατανιάς, ο σημερινός Παναθηναϊκός, η Λιβαδειά που έχει το 1/15 του μπάτζετ σου, δεν θες προπονητή, ούτε πρόεδρο. Να σέβεσαι τον εαυτό σου. Αυτό χρειάζεσαι μόνο. Όσο κοστίζει ένας παίκτης μας, παίρνει όλος ο Λεβαδειακός και όσο δύο όλος ο Παναθηναϊκός. Και με πενταπλάσιο μπάτζετ από την ΑΕΚ, έχετε αυτήν την εικόνα. Ως εδώ, όμως. Τελείωσε. Δεν μπορεί η μακράν πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα να έχει αυτήν την εικόνα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κεραυνοί» Μαρινάκη στο Ρέντη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.