ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κληρώνει» άμεσα για Γκαρθία!

Κρίσιμες ώρες για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr θα ξεκαθαρίσει άμεσα η κατάσταση σχετικά με τον Όσκαρ Γκαρθία.
«Κληρώνει» άμεσα για Γκαρθία!

Στην ομιλία-«ποταμό» του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ομάδα, στο περιθώριο της σημερινής (2/4) προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο «στόχαστρο» του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η φράση «… με τη συμπεριφορά σας, διώξατε τρεις προπονητές» δείχνει και επίσημα, πλέον, πως ο Όσκαρ Γκαρθία έχει «τελειώσει» για τους «ερυθρόλευκους». Οι πρώτοι δύο, άλλωστε, ήταν οι Μπέσνικ Χάσι και Τάκης Λεμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, οι ώρες είναι κρίσιμες σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και για το αν ο Γκαρθία θα βγάλει ή όχι τη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Ουσιαστικά, ο Ισπανός προπονητής αντιλήφθηκε στο 100% ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό και μένει να διαπιστώσουμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του.

O Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε στην Ελλάδα αποφασισμένος για σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ενδέχεται να δώσει εντολή για άμεση διαφοροποίηση στον «ερυθρόλευκο» πάγκο (σ.σ.: και την υπηρεσιακή λύση του Χρήστου Κόντη μέχρι το τέλος της σεζόν) και μέχρι να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα να έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Η ατάκα του πως «… θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα» είναι ενδεικτική των προθέσεών του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κληρώνει» άμεσα για Γκαρθία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.