ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο «κάδρο» ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία.
Στο «κάδρο» ο Πέδρο Μαρτίνς

Τρίτη και «φαρμακερή» για τον Πέδρο Μαρτίνς; Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος είχε απασχολήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό τον τελευταίο ένα χρόνο, είναι ο πρώτος στόχος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ανέφερε αργά το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) πως ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είναι «τελειωμένος», αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του «εκλεκτού» για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς συγκεντρώνει το «πακέτο» με τα στοιχεία που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι» και βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του.

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ελεύθερος, καθώς τον Φεβρουάριο απολύθηκε από την Γκιμαράες. Ο 48χρονος (17/7/1970) τεχνικός έχει απασχολήσει άλλες δύο φορές τον Ολυμπιακό: πριν από την πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι και πριν από τη συμφωνία με τον Όσκαρ Γκαρθία. Τότε, όμως, υπήρχε το εμπόδιο της Γκιμαράες, που ζητούσε την πληρωμή της ρήτρας που υπήρχε στη συμφωνία τους και η οποία «άγγιζε» το ένα εκατομμύριο ευρώ. Πάντως, δεν είναι η μοναδική λύση που εξετάζεται ενδελεχώς από τους Πειραιώτες, καθώς έχουν προταθεί και άλλοι προπονητές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο «κάδρο» ο Πέδρο Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.