ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πλάνο και ο τσαμπουκάς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για το πάθος που έβγαλαν, κάτι που θέλει να βλέπει σε κάθε παιχνίδι.
Ολυμπιακός: Το πλάνο και ο τσαμπουκάς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε και στην απόλυτη εφαρμογή της τακτικής, με το μπλοκάρισμα των πλαγιοκοπήσεων του Άρη.

Χαρακτηρίζεται και μάγκικη η νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην δύσκολη έδρα του Αρη. Γιατί οι «ερυθρόλευκοι» δεν πραγματοποίησαν και την καλύτερη εμφάνιση, αλλά έβγαλαν πάθος και δύναμη για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Καλή η ποιότητα, αλλά χρειάζεται και η ψυχή για να πάρεις νίκες. Να δείξεις για ποιο λόγο φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού.

Πάνω σε αυτό στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις κουβέντες που είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα. Αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, τους επεσήμανε τον δυναμισμό που έδειξαν, αφήνοντας πίσω τις… άνευρες εμφανίσεις κόντρα σε ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης.

Όσα έγιναν στο Ρέντη τις τελευταίες ημέρες, με την ψυχολογική κυρίως προετοιμασία των παικτών έπιασαν τόπο. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από αυτά που είδαν, αφού στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μετρούσε η καλή εμφάνιση, αλλά η νίκη σε ένα γήπεδο, όπου όλοι θα δυσκολευτούν, ενώ ο ΠΑΟΚ δεινοπάθησε για να πάρει κι αυτός το τρίποντο.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για το γεγονός πως ακολούθησαν πιστά το πλάνο. Δεν άφησαν τον Άρη να πλαγιοκοπήσει, όπου είναι και η δύναμή του και τον ανάγκασαν να πάει σε παιχνίδι με σέντρες. Κάτι που έγινε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Σισέ, αλλά και ο Βούκοβιτς να είχαν «βαρεθεί» να είναι στον αέρα και να διώχνουν την μπάλα. Μάλιστα οι δυο τους, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε κάποια στιγμή, δεν έκαναν προθέρμανση με τους υπόλοιπους. Αλλά είχαν πάει στην μεγάλη περιοχή, όπου τους γίνονταν σέντρες για να διώχνουν με το κεφάλι. Κάτι ενδεικτικό για την αμυντική τακτική προσέγγιση του αγώνα. Όλα αυτά έμειναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ και πολύ περισσότερο το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Γκιλιέρμε: «Να γίνω μέρος της μεγάλης ιστορίας του Ολυμπιακού»

Το «ευχαριστώ» του Χασάν σε Μουρίκη και Πασχαλίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το πλάνο και ο τσαμπουκάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!