ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισε ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr.
Έκλεισε ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Κύβος ερρίφθη! Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο «εκλεκτός» για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία μαζί του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportime.gr.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αναλάβει τη δημιουργία της νέας ομάδας του Ολυμπιακού και ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τη διοίκηση. Ο σύλλογος ήθελε προπονητή εδώ και τώρα προκειμένου ο νέος τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών να δει την ομάδα και να ετοιμάσει μαζί του τον αγωνιστικό σχεδιασμό εν όψει της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς, για αυτό και δεν προχώρησε η λύση του Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος ζήτησε να απαντήσει μετά το τέλος της σεζόν και των υποχρεώσεών του με τη Ρίο Άβε.

To Sportime ανάφερε στο σημερινό του φύλλο πως ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι μια περίπτωση που έκανε επίσης γκελ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ωστόσο αυτή ήρθε κάπως καθυστερημένα, αφού έχει μπει στα κιτάπια των μεγάλων της Πορτογαλίας και δνε βιάζεται να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Μαρτίνς είχε πλησιάσει δύο ακόμα φορές κοντά στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού τον τελευταίο χρόνο, αλλά τώρα οι προϋποθέσεις είναι πιο ευνοϊκές, καθώς είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του από την Γκιμαράες, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «τρέξουν» άμεσα το πλάνο τους για τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να μελετήσει το υπάρχον ρόστερ και να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει εν όψει επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 48χρονος τεχνικός βρίσκεται σε ανταγωνιστικό επίπεδο από το 2010 (Μαρίτιμο, Ρίο Άβε, Γκιμαράες) και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του μακριά από την Πορτογαλία.

Αυτός είναι ο Πέδρο Μαρτίνς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκλεισε ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!