ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψαν οι δύο «κομμένοι»

Η υποχρεωτική άδεια των Οτζίτζα και Σεμπά ολοκληρώθηκε την Τρίτη του Πάσχα (10/4), με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν στο Ρέντη και να προπονούνται ατομικά.
Επέστρεψαν οι δύο «κομμένοι»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα (16/4, 19:30), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (10/4) υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη, ο οποίος έχει θέσει ως ξεκάθαρο στόχο των απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό τονίζει σε καθημερινή βάση στους ποδοσφαιριστές του. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να έχει συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής είναι πολύ πιθανό να δώσει το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης του Πάσχα (11/4).

Οι δύο παίκτες που έχουν τεθεί εκτός ομάδας επέστρεψαν σήμερα (10/4) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, καθώς ολοκληρώθηκε η υποχρεωτική άδεια της μιας εβδομάδας που είχαν λάβει από τους διοικούντες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μην μπλέξει ο σύλλογος και οι Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά γύρισαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις, αλλά γυμνάστηκαν το μεσημέρι, σε διαφορετική ώρα δηλαδή σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζονται και θα προπονούνται σε διαφορετική ώρα, μόνοι τους. Υπό την επίβλεψη, βέβαια, μελών του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου για να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Ειδικά, πάντως, για τον Οτζίτζα το κλίμα είναι πολύ βαρύ στις τάξεις του συλλόγου, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά του σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν. Ανέχτηκαν πάρα πολλά και τώρα έχουν μπει σε μία άβολη διαδικασία τόσο με τον Βέλγο κεντρικό μέσο όσο και με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επέστρεψαν οι δύο «κομμένοι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.