ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Σολδάνο η αποστολή για Ξάνθη

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι στους «εκλεκτούς» του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό με την ακριτική ομάδα για την φάση των «16» του κυπέλλου
Ολυμπιακός: Με Σολδάνο η αποστολή για Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την επαναληπτική αναμέτρηση του κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, για την φάση των «16». Μάλιστα στην αποστολή που έγινε γνωστή συμπεριλήφθηκε και ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει βελτιωθεί σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, που ήταν και το ζητούμενο. Οι δείκτες, στις μετρήσεις που έκανε, ήταν ικανοποιητικοί κι έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς, τον πήρε στην αποστολή.

Ο ίδιος περιμένει πως και πως να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν κάτι που έλεγε συνέχεια στους συμπαίκτες του.

Οπως φαίνεται και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα απέναντι στην Ξάνθη, ο Σολδάνο, αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Στα υπόλοιπα ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Βούκοβιτς, Σισέ, Γκερέρο για να πάρουν ανάσες, ενώ ακόμα δεν υπολογίζεται και ο Καμαρά, που τελευταία δείχνει σε καλύτερη κατάσταση για τον τραυματισμό του. Επίσης μόνιμα απόντες είναι οι Νικολάου, Γιάννης Μασούρας.

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη αναμέτρηση με την Ξάνθη έμεινε στο μηδέν. Και για τον επαναληπτικό της Τετάρτης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Θα είναι ένα ματς με πολλές παγίδες και ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε την αποστολή του Ολυμπιακού, όπως ανέβηκε και στα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/photos/pb.228598973821793.-2207520000.1548186054./2498954760119525/?type=3&theater

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με Ντιναμό Κιέβου

Ολυμπιακός: Η τελευταία κίνηση της Σέλτικ για Ομάρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Με Σολδάνο η αποστολή για Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!