ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφυγε ο Ναουέλ, οδεύει προς Λα Κορούνια

Ο 22χρονος εξτρέμ φέρεται να είναι στην Ισπανία για να ολοκληρώσει το θέμα της αποχώρησης του
Ολυμπιακός: Έφυγε ο Ναουέλ, οδεύει προς Λα Κορούνια

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έφερε τον Ματίας Ναουέλ Λέιβα κάνοντας μια επένδυση. Ωστόσο δεν του βγήκε ο 22χρονος εξτρέμ, που είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Όπως έγραψε στο φύλλο της Τρίτης η έντυπη έκδοση του Sportime, ο Αργεντινός με ισπανικό διαβατήριο, ήταν με τα εισιτήρια στο χέρια για να γυρίσει στην Ισπανία. Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα Ισπανικά ΜΜΕ, που αναφέρουν πως είναι μια ανάσα από τον δανεισμό του στην Λα Κορούνια.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι τον Ναουέλ από την Βιγιαρεάλ με 3ετές συμβόλαιο. Ωστόσο δεν κατάφερε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο παρά τις πολλές ευκαιρίες που πήρε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε σε πολλά παιχνίδια αλλά ο νεαρός άσος δεν πρόσφερε ανάλογα με το βιογραφικό του.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική ταχύτητα, σωστός στην τακτική, αλλά φάνηκε να του λείπει η ουσία, που ήταν η δημιουργία.

Παράλληλα οι δικοί του άνθρωποι πίεζαν για να γυρίσουν στην Ισπανία, αφού δεν κατάφεραν να εγκλιματιστούν.

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Ναουέλ είναι ήδη στη Λα Κορούνια για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του.

Το σίγουρο είναι πως ο Ναουέλ δεν πρόκειται να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σεζόν. Απομένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν όλα αυτά και σε τι μορφή θα είναι η μετακίνηση του Ναουέλ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

 

Ολυμπιακός: Μίλησε για όλα ο Μαρτίνς

Ψάχνει για το «μπαμ» ο Ολυμπιακός

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έφυγε ο Ναουέλ, οδεύει προς Λα Κορούνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!