«Δεδομένη κίνηση για Τικίνιο Σοάρες»

Η «Α Bola» θεωρεί δεδομένη την κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες.
«Δεδομένη κίνηση για Τικίνιο Σοάρες»

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες και η ηλεκτρονική της έκδοση θεωρεί ως δεδομένο πως θα γίνει κίνηση από τον ελληνικό σύλλογο προς την Πόρτο για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Σοάρες είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στην Γκιμαράες, ενώ η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Πόρτο είναι απαγορευτική, καθώς αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος κυνηγός παραχωρείται και με αυτό το ποσό.

Ο 27χρονος (17/1/1991) επιθετικός έχει προβληματικές σχέσεις με τον προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η πορτογαλική ομάδα είχε βάλει πωλητήριο ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιο του Τικίνιο Σοάρες με την Πόρτο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δεδομένη κίνηση για Τικίνιο Σοάρες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.