ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επική ατάκα Γιαγιά Τουρέ για Ολυμπιακό!

Ο Τουρέ αποθέωσε τον Ολυμπιακό και την... είπε κάπως στη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.
Επική ατάκα Γιαγιά Τουρέ για Ολυμπιακό!

Ύστερα από οκτώ χρόνια, ο Γιαγιά Τουρέ αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τετάρτη (9/5) δίνει τον τελευταίο του αγώνα με τους Πρωταθλητές Αγγλίας κόντρα στην Μπράιτον.

Ο Ιβοριανός κεντρικός μέσος, ο οποίος θα αποχαιρετήσει το φίλαθλο κοινό των «πολιτών», παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και, αφού αποκάλυψε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο και την Premier League για την επόμενη διετία, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Θυμάμαι ότι η Σίτι προσπάθησε να πάρει και άλλους παίκτες όπως ο Κακά, αλλά κανείς δεν ερχόταν. Αντίθετα πήγαιναν στη Γιουνάιτεντ. Υπέροχα. Στη Σίτι όχι. Ήμουν σε μεγάλα και πετυχημένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, η Μονακό και η Μπαρτσελόνα. Όταν πήγαινα στα μουσεία ταους μπορούσα να δω σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ρώτησα αν η Σίτι έχει ανάλογο μέρος και όταν πήγα δεν ήξερα κανέναν»!

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος, πλέον, ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για μία σεζόν (2005-2006).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επική ατάκα Γιαγιά Τουρέ για Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.