×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπεργκ: «Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν παράξενα πράγματα»


Δημήτρης Μαργωμένος

Μπεργκ: «Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν παράξενα πράγματα»


Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του και την ανατροπή.

Φυσικά σχολίασε ο Χένινγκ Μπεργκ πως είναι κάτι αρκετά δύσκολο για την Ομόνοια να ανατρέψει το 2-0 με τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει η ομάδα του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ:

«Θα κάνουμε τα πάντα στο αυριανό παιχνίδι. Τεστάρουμε δυνάμεις απέναντι σε ομάδες που είναι σε πιο υψηλό επίπεδο από την ομάδα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βαλμπουενά: «Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς»

Είμαστε 2-0 πίσω και θα πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να έχουμε την τύχη που μας έλειψε στο πρώτο παιχνίδι. Ίσως στο δεύτερο να έχουμε αυτά που δεν είχαμε στο πρώτο. Θα δώσουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Είναι μια ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός και δεν θα είναι εύκολό. Έχουμε δει αρκετές φορές να συμβαίνουν παράξενα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε τα πάντα για την ανατροπή.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της Ομόνοιας. Αν δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου μόνο περηφάνια μπορώ να νιώθω για αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και υπάρχουν πολλοί που βάζουν τα θεμέλια. Είναι ψηλό το σημείο στην καριέρα μου όσα πετύχαμε με την Ομόνοια. Και με τη Λέγκια κατάφερα αρκετά. Είναι υπέροχο που είμαι προπονητής στην Ομόνοια.

Είναι η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός. Αύριο θα δούμε την πρόοδο που κάναμε. Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση και θα δούμε αν μπορούμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε και στην Ελλάδα να επιτεθούμε. Θα επιδιώξουμε να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Χάσαμε δυο παίκτες, όμως θα έχουμε μια δυνατή ομάδα αύριο. Ήταν πιθανό αυτό να συμβεί και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Ο Σιβού δεν είναι έτοιμος ακόμα και όταν θα είναι 100% θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Ο Σενέ είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Δεν είναι τώρα που έχει μπει η πανδημία στη ζωή μας. Το είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να συμβεί. Τώρα νιώθεις ότι είναι αρκετά κοντά σου. Είναι δύσκολο όμως βλέπουμε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται σωστή διαχείριση και να προσπαθήσουμε να το περιορίσουμε. Οι παίκτες είναι έτοιμοι. Αύριο θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα