Ο Χοσέ Χολέμπας και ο Ολυμπιακός έχουν ένα δυνατό… δέσιμο και τα δεδομένα για την συνέχιση της συνεργασίας τους, συνεχώς αλλάζουν.

Η πρόταση ανανέωσης που έκανε ο Ολυμπιακός, προς τον Χολέμπας, ήταν για ένα έτος. Και με σχεδόν τα ίδια χρήματα που έπαιρνε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Καταγράφοντας 32 συμμετοχές, την χρονιά που πέρασε, ο 37χρονος άσος, ήθελε μια καλύτερη πρόταση. Γιατί πρόθεση του ήταν να συνεχίσει για μια χρονιά ακόμα.

Η σωματοδομή του είναι τέτοια, που του επιτρέπει, όχι απλά να συνεχίσει, αλλά να παίξει και ενεργό ρόλο. Κάτι που έκανε, απρόσμενα για κάποιους, νορμάλ, για όσους τον ξέρουν, την χρονιά που τελείωσε τον Μάιο.

Αλλά όταν μιλάει κανείς για τον Χολέμπας πάντα πρέπει να βάζει δίπλα και την λέξη απρόβλεπτος. Κοινώς ένας τρελός που δεν ξέρεις πως θα αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Πειραιώτες, όλα μπορούν να συμβούν. Το γεγονός πως δεν απάντησε έγκαιρα στην πρόταση ανανέωσης, δεν λέει κάτι.

Είναι όλα ανοικτά να συμβούν. Δεν αποκλείεται στο τέλος να υπερισχύσει το συναίσθημα. Η αγάπη για τον Ολυμπιακό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ένα θετικό σημάδι.

Από την πλευρά του Χολέμπας για την πρόταση που του έχει γίνει. Χωρίς αυτό  να σημαίνει πως υπάρχει κάτι σαν δεδομένο.

Γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν, ανάλογα με το πως θα αντιδράσει ο βετεράνος αριστερός μπακ. Πάντως μετά από καιρό έγινε κίνηση που έφερε μια αισιοδοξία. Ό,τι μπορεί και το πρωί της Τρίτης να δώσει το παρών στο Ρέντη.

Κάτι δύσκολο, ωστόσο υπάρχει εκτίμηση, από όσους γνωρίζουν τι γίνεται, πως είναι πιθανό να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για μια φορά ακόμα.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης

Αγκιμπού Καμαρά: Η έλευση στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό (vid)