×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δωρεά σε Δημοτικό Σχολείο στο Κερατσίνι (vid)


Sportime Team

Δωρεά σε Δημοτικό Σχολείο στο Κερατσίνι (vid)


Με εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδέχτηκε το αίτημα του 7ου Δημοτικού Σχολείου στο Κερατσίνι και δώρισε στους μαθητές του ηλεκτρονικό εξοπλισμό (λάπτοπ, προτζέκτορα).

Την παράδοση του υλικού έκανε ο Διευθυντής ΕΚΕ, Δομένικος Μασούλας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταiδη, και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, Γιώργο Ξενιτίδη, Θάνο Κωστανάσιο και Γιώργο Νεοφυτίδη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το έργο της και δείχνει συνεχώς το κοινωνικό της πρόσωπο και προς την πιο ευπαθή ομάδα της κοινωνίας μας, που είναι τα παιδιά. Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο 7ο Δημοτικό, ενώ τα παιδιά μετά από την παράδοση του υλικού ζήτησαν και ποδοσφαιρικές συμβουλές από τους επαγγελματίες άσους του Ολυμπιακού.

Ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας, μιλώντας για τον σκοπό της επίσκεψης σημείωσε: «Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε σήμερα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου, ύστερα από την εντολή του κ. Μαρινάκη, εξοπλισμό, λάπτοπ και προτζέκτορα για τα παιδιά, έτσι ώστε να έχουν μία καλύτερη μαθησιακή εμπειρία και να μάθουν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Οπωσδήποτε η μόρφωση και η εκπαίδευση των παιδιών είναι το μέλλον της Ελλάδος και ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης έχει δείξει ειδικότερα και για τις περιοχές του Πειραιά αλλά και για άλλες ότι βρίσκεται δίπλα τους».

Από την πλευρά του σχολείου, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Μαρία Σγαρδέλη, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας: «Θα ήθελα ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη εκ μέρους του συλλόγου για τη μεγάλη και σημαντική βοήθεια που πρόσφερε στο σχολείο μας. Πραγματικά είναι ο μόνος που μας τίμησε, γιατί έχουμε στείλει και αλλού για χορηγίες, αλλά ο κ. Μαρινάκης μας έδωσε χορηγία. Τον ευχαριστούμε εγκάρδια».

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV:Sportime News