×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επιβεβαίωση Sportime: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Βέρα» (vid)


Αλέξανδρος Χρηστάκος

Επιβεβαίωση Sportime: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Βέρα» (vid)


Ο Ολυμπιακός κινείται έντονα στην αγορά της Αργεντινής, αναζητώντας ταλέντα και ένα από αυτά είναι ο Φάουστο Βέρα, τον οποίο αποκάλυψε το Sportime. Μάλιστα ήρθε και η επιβεβαίωση από τα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσόρι Ντομίνγκες, βρέθηκε για αρκετές μέρες στην Αργεντινή. Το νέο μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ωστόσο επικεντρώθηκε στον Φάουστο Βέρα. Τον 19χρονο μέσο της Αρχεντίνος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Όπως ανέφερε το Sportime, ο Τσόρι τον είδε στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ. Σε ένα ματς όπου μπήκε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο, λόγω τραυματισμού του Μογιάνο.

Ο Βέρα δεν είναι από τους παίκτες που έχουν κερδίσει θέση βασικού στην Αρχεντίνος. Αλλά είναι ένα μεγάλο ταλέντο, για το οποίο έχουν ενδιαφερθεί κι άλλες ομάδες.

Το θέμα έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι μια ακριβή περίπτωση. Γιατί το καλοκαίρι η Κάνσας έκανε πρόταση 6 εκατ. δολαρίων, για το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά απορρίφθηκε.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν το συγκεκριμένο ποσό, έχει δόση αλήθειας.

Ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής με συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

Ολυμπιακός και Βέρα

Η τιμή του, με βάση το «transfermarkt» είναι στα 7,5 εκατ. ευρώ. Αλλά επίσης δεν σημαίνει πως είναι και η τιμή πώλησης που μπορεί να βάλει η Αρχεντίνος.

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει από κοντά την περίπτωση του. Και πως και ο ίδιος δείχνει ενδιαφέρον για αγορά του 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Φάουστο Βέρα, από την μεριά του, ακολούθησε το επίσημο προφίλ του Ολυμπιακού, στο Instagram.

Παράλληλα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Βέρα έχει ήδη μιλήσει με τον Μάξι Λοβέρα, αλλά και τον Φράνκο Σολδάνο.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να κινείται έντονα για την περίπτωση του. Κάτι που πιστοποιεί την ενεργοποίηση του στην αγορά της Αργεντινής, μετά από χρόνια.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras