×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΠΟ: Δικαίωση Ολυμπιακού με την αναβολή των εκλογών


    Δημήτρης Μαργωμένος

ΕΠΟ: Δικαίωση Ολυμπιακού με την αναβολή των εκλογών


Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών έβαλε τέλος στα σχέδια της ΕΠΟ για τις εκλογές.

Ο Ολυμπιακός ήταν αντίθετος εξαρχής με τις εκλογές που ήθελε να κάνει η ΕΠΟ για τον προσεχή Οκτώβριο και δικαιώθηκε μετά την απόφαση αυτή.

Συγκεκριμένα η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οριστικό: Στο «Μολινό» η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακός

«Η υπό έγκριση τροποποίηση του άρθρου 82 του καταστατικού του ως άνω τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου, στο οποίο προστίθεται τρίτη παράγραφος, προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές στο εν λόγω σωματείο εντός του έτους 2020 και συγκριμένα έως τις 14-10-2020, αντιβαίνει στην αναγκαστικού δικαίου διάταξη του άρθρου 22, παρ. 1 του Ν. 2725/1999 που προβλέπει εκλογές ανά τετραετία, καθόσον η θητεία του Προέδρου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και των λοιπών οργάνων της ΕΠΟ, πλην των Δικαστικών Οργάνων, λήγει στις 18-8-2021 και όχι στις 14-10-2020. Ήτοι λήγει τέσσερα έτη μετά την εκλογή των ανωτέρω οργάνων της ΕΠΟ, των οποίων η θητεία δεν αποτελεί συνέχεια της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ που διορίσθηκε από την FIFA στις 14-10-2016».

Αυτό είναι κάτι που το είπε από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός. Πως δεν γίνεται να θεωρηθεί η τωρινή εκλεγμένη διοίκηση του Γραμμένου ως συνέχεια της διορισμένης διοίκησης του Δρόσου.

Δικαιώνοντας έτσι η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών τους «ερυθρόλευκους» για τη στάση που είχαν από την αρχή.

ΒΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα