×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Ευφυής και αποτελεσματικός Στρατηγός»


Sportime Team

«Ευφυής και αποτελεσματικός Στρατηγός»


Με ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση της Σχολής του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα τάσσεται στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως ο σύλλογος διαθέτει το καλύτερο Δίκτυο Σχολών και την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα αναφέρει:

«Οι Σχολές είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι πολλά παιδιά από τις Σχολές και την Ακαδημία αγωνίζονται στον Ολυμπιακό αλλά και σ’ ομάδες της Ευρώπης. Αυτό μας δίνει δύναμη να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και πάντα με την βοήθεια του Ολυμπιακού να εκπληρώνουμε τους στόχους μας.

Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Ολυμπιακό και δεν τον επιλέξαμε απλά και μόνο λόγω της τεράστιας αποδοχής του στον πληθυσμό της χώρας. Τον επιλέξαμε από την πλευρά μας διότι έχει το καλύτερο Δίκτυο Σχολών, την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα και διότι είναι ένα ευρωπαϊκό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός έχει Ηγέτη τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος επενδύει συνεχώς στο κλαμπ και πασχίζει να το ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά στην ευρωπαϊκή λίστα. Καλοί είναι και οι στρατιώτες αλλά οι «μάχες» κερδίζονται από τους Στρατηγούς. Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι είναι ευφυής και αποτελεσματικός Στρατηγός.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό έχει δεχτεί «πόλεμο» αλλά έχει κερδίσει όλες τις «μάχες». Κατηγορίες, λάσπη στον ανεμιστήρα, στημένα δημοσιεύματα. Στο τέλος όμως έλαμψε η αλήθεια. Εμείς θέλουμε αληθινούς ανθρώπους και ηγέτες και είμαστε υπέρ της ανάπτυξης μέσα από τα έργα και όχι μέσα από τα νούμερα. Αυτή την ανάπτυξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο την φέρνουν άνθρωποι όπως ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης».Τελευταία Νέα