Ο Φαμπιάνο αποτελεί τον πρώτο στόχο για τον Ολυμπιακό αναφορικά με τον τερματοφύλακα που ζητά στην αγορά και συνεχίζονται οι επαφές με την Ομόνοια.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επικείμενη πώληση του Ζοσέ Σα στην Γουλβς. Κάτι που είναι δεδομένο. Κι έτσι έβαλε στο στόχαστρο τον Φαμπιάνο. Με αποτέλεσμα να συνεχίζει την «πίεση» Ομόνοια.

Η κυπριακή ομάδα δεν θέλει να χάσει έναν από τους παίκτες που αποτελεί μια από τις κολώνες της. Και ειδικά με μικρό τίμημα. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

Το θέμα είναι πως έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Κάτι που κάνει δύσκολη την θέση για την Ομόνοια. Η οποία πάντως έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να το ανανεώσει.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει δελεαστεί από τον Ολυμπιακό. Φέρεται να έχει συμφωνήσει στην πρόταση που του έγινε.

Αλλά δεν είναι εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση. Αυτή ανήκει στην Ομόνοια. Ο Ολυμπιακός έχει αυξήσει την πίεση του προς την πρωταθλήτρια Κύπρου. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν και στο «Νησί της Αφροδίτης».

Υπήρξε και νέα επαφή ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Με τα σενάρια να αναφέρουν πως σημειώθηκε πρόοδος. Καλό σημάδι για μια υπόθεση που δεν χαρακτηρίζεται εύκολη.

Κάτι που δείχνει πως οι Πειραιώτες κρατούν στα ραντάρ τους τον 33χρονο τερματοφύλακα. Και δεν αποκλείεται να βρουν την χρυσή τομή.

Πάντως η σχετική λίστα περιλαμβάνει κι άλλα ονόματα. Ένα από αυτά είναι του Τόμας Βατσλικ. Αλλά ο Τσέχος είναι βασικός με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2020.

Τα άλλα ονόματα που ακούστηκαν είναι του Πάουλο Γκαζανίγκα που μένει ελεύθερος από την Τότεναμ. Αλλά και του Μάρκο Μπιζότ, που ωστόσο έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου με την Αλκμάαρ.