×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γαβαλάς: «Το CAS δεν αθώωσε τον ΠΑΟΚ – Περίγελος ο Γιώργης Σαββίδης»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Γαβαλάς: «Το CAS δεν αθώωσε τον ΠΑΟΚ – Περίγελος ο Γιώργης Σαββίδης»


Τη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση που ανακοίνωσε την Παρασκευή (10/7) το CAS σχετικά με το θέμα πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Νίκος Γαβαλάς.

Ο κ. Γαβαλάς τόνισε οτι το Διαιτητικό Δικαστήριο σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τους Θεσσαλονικείς και οτι τα πάντα θα κριθούν στη νέα εκδίκαση που θα υπάρξει από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Παράλληλα ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού επιτέθηκε στον Γιώργο Σαββίδη με αφορμή την ανάρτηση του τελευταίου μετά την απόφαση.

Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περίγελο, ενώ προσθέτει πως  «…συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Γαβαλάς

Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις.

Για την περίπτωση της Ξάνθης η οποία δεν άσκησε έφεση, είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για την πολυιδιοκτησία.

Παράλληλα, είμαστε σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν από την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Στην παρούσα φάση, κανείς δεν αθωώθηκε ούτε το CAS ακύρωσε την απόφαση της ΕΕΑ που διαπίστωσε την πολυιδιοκτησία.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κ. Γιώργη Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό.

Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για την σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο.

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα