×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γκερέρο: «Θα δείτε έναν πολύ επιθετικό Ολυμπιακό»


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Γκερέρο: «Θα δείτε έναν πολύ επιθετικό Ολυμπιακό»


Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο «συστήθηκε» με δύο γκολ στους φίλους του Ολυμπιακού, αναφορικά με την πρώτη του παρουσία στο φιλικό απέναντι στη Βάτενς. Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, μίλησε για πολλά. Όπως για τις φιλοδοξίες του με την ομάδα, αλλά και τι Ολυμπιακό ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης που υπάρχει στη έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Τρίτης (3/7).

Πέτυχες δύο γκολ στο φιλικό με τη Βάτενς, αισθάνεσαι πως προσαρμόζεσαι εύκολα;

«Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα, τους φροντιστές, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, που με έχουν βοηθήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται και θέλω να τους ανταποδώσω με τη δουλειά μου».

Έχουμε συμπληρώσει μία εβδομάδα και κάτι, προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, θα μας κάνεις έναν απολογισμό;

«Είμαστε πολύ καλά. Βέβαια, ακόμα είμαστε στο στάδιο προσαρμογής στη φιλοσοφία του προπονητή. Είμαστε και πολλοί νέοι παίκτες, που πρέπει να γνωριστούμε με τους παλιούς. Όμως προχωράμε και είμαστε σε καλό δρόμο».

Να πάμε λίγο πιο πίσω και να μας πεις τα πρώτα σου συναισθήματα, όταν υπέγραψες στον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που σέβονται στην Ευρώπη. Την ήξερα καλά. Είμαι ένας πολύ φιλόδοξος παίκτης και θέλω πάντα να κερδίζω και πήρα την ευκαιρία να έρθω σε μία πρωταθλήτρια ομάδα, που παίζει πάντα για τη νίκη. Κυνηγάει πάντα τίτλους και είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου».

Θέλουμε να μας δώσεις μία πρώτη εικόνα για τον Ολυμπιακό που ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Δουλεύουμε διαφορετικά συστήματα, στην παρούσα φάση, αλλά αυτό που μας λέει πάντα είναι πως πρέπει να είμαστε δυνατοί, με θάρρος, να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι για τη νίκη και να είμαστε συνέχεια στην επίθεση. Για αυτό και θα δείτε έναν πολύ επιθετικό Ολυμπιακό».


Τελευταία Νέα