Η θέληση και οι Νάτχο, Μεριά (pics)


Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η θέληση και οι Νάτχο, Μεριά (pics)


Ήταν ένα προπονητικού χαρακτήρα φιλικό, περισσότερο για να πάρουν λεπτά συμμετοχής κάποιοι παίκτες και να βγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων. Έτσι το 9-0 του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά, απλά μπαίνει έτσι για να υπάρχει κι ένα σκορ.

Μπορεί ο Καρίμ να έβαλε 4 γκολ, αλλά εκείνος που έκλεψε την παράταση ήταν ο Μπίμπαρς Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος πήρε λεπτά συμμετοχής, αφού είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ακόμα κι έτσι πάντως και παρά τον αδύναμο Ατρόμητο Πειραιά, έδειξε κάτι από τα πολλά που μπορεί να προσφέρει.

Η αρχική ενδεκάδα ήταν οι εξής: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Τοροσίδης, Χατζισαφί, Φετφατζίδης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Ανσαριφάρντ.

Με μια πρώτη ματιά το δίδυμο των αμυντικών μέσων αποτέλεσαν οι Τοροσίδης, Χατζισαφί, που λέει πολλά. Παράλληλα ο Μεριά, που έδωσε το πρώτο του παιχνίδι, έδειξε πολύ καλά στοιχεία κι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμό επίσημων αγώνων.

Πέραν του Νάτχο, που πήρε λεπτά συμμετοχής έπαιξαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως επιθυμεί να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, στα πιο χαλαρά τεστ.

Πέραν του Καρίμ που έβαλε 4 γκολ, σκόρερ ήταν και οι Σισέ, Πάρντο, Βρουσάι, Φετφατζίδης.

*Πηγή φωτογραφιών από το επίσημο προφίλ του Ατρόμητου Πειραιά στο facebook. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε περισσότερες.


Sportime Extras