×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καραπαπάς: «Άλλοι κανόνες για τον Ολυμπιακό, άλλοι για τους άλλους»


    Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Καραπαπάς: «Άλλοι κανόνες για τον Ολυμπιακό, άλλοι για τους άλλους»


Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Team Operations Director της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στάθηκε στη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου (ΕΠΣ Μακεδονίας), μετά το διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα (19/1, 1-2).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Μακεδόνα για την ανοχή του στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το μη καταλογισμό πέναλτι στη φάση του 83ου λεπτού, όταν ο Λίλα «γκρέμισε» τον Χριστοδουλόπουλο εντός μεγάλης περιοχής.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά στα κανάλια Novasports:

«Το σχόλιο που έχω να κάνω, είναι το εξής… Είμαστε χαρούμενοι για μία πολύ δύσκολη νίκη, σε έναν αγωνιστικό χώρο απαράδεκτο. Δεν θα έπρεπε κανονικά να γίνονται παιχνίδια. Για ακόμα μία φορά γίναμε μάρτυρες της εποχής της εξυγίανσης. Ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στη διαιτησία ή τουλάχιστον δεν θέλουν να κάνουμε κριτική στη διαιτησία. Αλλά, δυστυχώς, η κατάσταση συνεχίζεται.

Βλέπετε ότι υπάρχουν άλλοι κανόνες για τον Ολυμπιακό, άλλοι για τους άλλους. Καλό είναι, όπως γίνεται κριτική στους ποδοσφαιριστές, στους παράγοντες, σε όλους, να γίνεται και κριτική στους διαιτητές. Εμείς είμαστε αυτοί, άλλωστε, που για να πάρουμε οποιοδήποτε σφύριγμα πρέπει να ματώσει ο ποδοσφαιριστής μας. Είδατε και εσείς σήμερα, τόσες φάσεις.

Να είναι όλοι σίγουροι ότι εμείς κάθε Κυριακή θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, κόντρα σε όλους και σε όλα, να παλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο γιατί ο κόσμος μας είναι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα».


Τελευταία Νέα