×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καραπαπάς: «Την ποινή θα την πληρώσει ο Καλπαζίδης» (pic)


    Λευτέρης Παυλίδης

Καραπαπάς: «Την ποινή θα την πληρώσει ο Καλπαζίδης» (pic)


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε στα social media σε δημοσιογράφο και συγκεκριμένα στον Βασίλη Παπαθεοδώρου:

«Ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου χτυπημένος από το ψυχολογικό βάρος του εγκλεισμού (όχι του κορονοϊού, του κόμπλεξ του), έγραψε πόνημα για αυτούς που… κατέστρεψαν, λέει, τη δημοσιογραφία και στρατεύτηκαν με τα συμφέροντα. Και το γράφει αυτό ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου, που έχει εκπορνεύσει τα πάντα για τα ρούβλια!!!

Δηλαδή, θράσος χωρίς όρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εν ενεργεία παίκτης του Άρη με φανέλα του Ολυμπιακου; (pic)

Ρε Βασιλάκη, πες μας, πόσες φορές έχεις καταδικαστεί (μόνο από εμάς, την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Πρόεδρό της) για συκοφαντική δυσφήμιση, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για όποια ποινή υπάρχει για τον Τύπο! Και κάνεις εσύ κηρύγματα;

Έχετε βρει το κορόιδο τον Ρώσο και πληρώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τις ποινές που τρώτε στα δικαστήρια και συνεχίζετε την παραγωγή λάσπης. Αλλά δεν θα κάνετε και μαθήματα, Βασιλάκη…

ΥΓ: Εμείς, πάντως, λόγω των ημερών, δεχόμαστε για την επόμενη καταδίκη του sdna, την ποινή του δικαστηρίου να την πληρώσει ο Καλπαζίδης…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Καραπαπάς


Τελευταία Νέα