×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κονσεϊσάο: «Καλοί αλλά δεν είχαμε ένταση»


Δημήτρης Μαργωμένος

Κονσεϊσάο: «Καλοί αλλά δεν είχαμε ένταση»


Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Πόρτο ο προπονητής της Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Η Πόρτο νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό στην Πορτογαλία για το Champions League, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να μιλάει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε άλλη μια ευκαιρία μέχρι και το τέλος που σκοράραμε το δεύτερο τέρμα μας. Ήμασταν σοβαροί αμυντικά και γενικότερα θεωρώ πως ήμασταν καλοί ακόμη κι αν δεν είχαμε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλός και είχε περισσότερες δυνάμεις. Εμείς αμυνθήκαμε και δεν απειληθήκαμε. Κάτι που όμως το διαχειριστήκαμε για να είμαστε και πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι είναι δίκαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Oλυμπιακός – Champions League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλό του

Νομίζω ότι σήμερα είχαμε δύο σημαντικά χαρακτηριστικά. Είχαμε ταχύτητα με αλλά και χωρίς την μπάλα και όταν δεν την είχαμε, μας διέκρινε αυτή η επιθετικότητα, η αγριάδα που ήταν αρκετά σημαντική. Ο Ολυμπιακός ήταν περισσότερο φρέσκος από εμάς. Υπήρχαν παίκτες δυνατοί από την ομάδα μας στην αμυντική λειτουργία. Οι παίκτες μου έδωσαν μια φανταστική απάντηση. Οι ομάδες της Πορτογαλίας έχουν ποιότητα. Συγχαρητήρια».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ακόμη και αυτοί οι λίγοι οπαδοί έδωσαν την καρδιά τους σαν να είναι 45000 οπαδοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν εδώ μαζί μας αυτή την δύσκολη στιγμή».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras