×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κωστή: Η επιθυμία που εκπληρώθηκε – Τρίτη οι υπογραφές


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Κωστή: Η επιθυμία που εκπληρώθηκε – Τρίτη οι υπογραφές


Ο Ιωάννης Κωστή είναι έτοιμος να γίνει κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Η επιθυμία του εκπληρώθηκε, για να κάνει το μεγάλο βήμα, ενώ οι υπογραφές θα μπουν την Τρίτη.

Ο 19χρονος μέσος είναι από την Δευτέρα στην Αθήνα. Μαζί του και ο μάνατζερ του, Δημήτρης Μασιάς. Οι δυο τους πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία, που υπάρχει ήδη.

Ο Ιωάννης Κωστή είχε βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού, με τον μάνατζερ του και τον Αύγουστο. Τότε είχε ολοκληρώσει το σκέλος που αφορούσε την δική του συμφωνία.

Η οποία έχει να κάνει για συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας. Μάλιστα το ποσό που θα παίρνει, με βάση τα όσα λένε στην Κύπρο, θα είναι κλιμακωτό και θα ξεκινάει από τις 100.000 ευρώ.

Ωστόσο η απόκτηση του δεν έχει ολοκληρωθεί. Γιατί μένουν και οι υπογραφές των ανθρώπων της Νέας Σαλαμίνας.

Ιωάννης Κωστή – Νέα Σαλαμίνα – Συμφωνία

Συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκονται ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος, Γιάννος Χρυσοστόμου και ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Παπαγιώτου.

Και οι τρεις ήρθαν για να βάλουν τις υπογραφές στα χαρτιά της πώλησης. Κάτι που θα γίνει την Τρίτη. Δεν αποκλείεται να βγει και επίσημη ανακοίνωση.

Η Νέα Σαλαμίνα θα βάλει στο ταμείο της 500.000 ευρώ, που θα πάρει σε τρεις δόσεις σε χρονικό ορίζοντα 12 μηνών.

Παράλληλα θα έχει ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ αν ο Κωστή παει σε άλλη κυπριακή ομάδα, ακόμα και σαν δανεικός, θα πάρει 50.000 ευρώ.

Ο Κωστή έλεγε και την Δευτέρα το πόσο χαρούμενος είναι που ολοκληρώνεται το θέμα. Ήταν έντονη η επιθυμία του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Έστω και αν αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι, αφού την φετινή σεζόν θα την βγάλει στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο 19χρονος επιτελικός μέσος είχε κάνει και τις δικές του κινήσεις για να προχωρήσει το θέμα. Το οποίο κόλλησε στα τέλη Αυγούστου.

Ο Κωστή θα πάει και Ρέντη

Τελικά όλα πήγαν όπως τα ήθελε. Η θέληση που έδειξε, είναι τέτοια, που είναι πολλοί αυτοί που λένε πως θα διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

«Είναι κίνηση ζωής για την καριέρα μου. Η θέληση μου είναι μεγάλη και θα τα δώσω όλα για να δείξω πως μπορώ να αντέξω το βάρος της φανέλας», έλεγε ο Κωστή στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όσοι τον γνωρίζουν και τον παρακολουθούν από κοντά, έχουν να λένε για το ποδοσφαιρικό του θράσος.

Για την Τρίτη το… μενού, εκτός από τις υπογραφές έχει και ξενάγηση στο Ρέντη. Μάλιστα θα τα πει για πρώτη φορά και με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κύπρο, μαζί με τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας.


Τελευταία Νέα