Ο Πιερ Κουντέ ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά και υπέγραψε το συμβόλαιο του που τον «δένει» με τον Ολυμπιακό έως το 2024.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια ακόμα καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση. Που έχει να κάνει με τον Πιερ Κουντέ. Ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του που θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύονται στα χαφ με τον Καμερουνέζο άσο. Παράλληλα έχουν έτοιμη τη λύση σε περίπτωση αποχώρησης του Μαντί Καμαρά.

Ο 25χρονος  μέσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Εκεί ολοκληρώθηκε ότι είχε να κάνει με τα σχετικά έγγραφα. Και στο τέλος έβαλε τις απαραίτητες υπογραφές.

Μάλιστα ο διεθνής άσος έχει κάνει και την φωτογράφιση που συνοδεύει την μεταγραφή του. Αλλά και το απαραίτητο βίντεο παρουσίασης. Έχοντας πάρει και την πρώτη γεύση από το Καραϊσκάκη.

Η έλευση του στην Αθήνα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης. Λίγο μετά τις 01:00 προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πτήση που τον μετέφερε.

Μια άφιξη που άλλαξε δύο φορές αναφορικά με τον αρχικό προγραμματισμό.

Μαζί του ήταν και οι εκπρόσωποι του. Στην συνέχεια κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο. Και από το πρωί έγιναν όλα όσα συνοδεύουν τις μεταγραφές, πριν βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Έτοιμος να ανακοινώσει Αγκιμπού Καμαρά

Ολυμπιακός: Η συνάντηση με Μέντες, τελείωσε του Σα στη Γουλβς!