Μανθάτης: «Από το 2006 στον Ολυμπιακό, δεν λέω αντίο» (pic)


Δημήτρης Μαργωμένος

Μανθάτης: «Από το 2006 στον Ολυμπιακό, δεν λέω αντίο» (pic)


Παραπάνω από τα μισά χρόνια της ζωής του ο Γιώργος Μανθάτης ήταν στον Ολυμπιακό.

Συνολικά 14 χρόνια ανήκε στον Ολυμπιακό ο Μανθάτης και μετά από τόσα χρόνια πλέον είναι ελεύθερος για να συνεχίσει όπου ο ίδιος θέλει την καριέρα του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους», με τον ίδιο να γράφει το δικό του μήνυμα για το τέλος της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Πειραιά:

«Το 2006 ήταν η χρονιά που βρέθηκα για πρώτη φορά στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗ – Ολυμπιακός: Ο… άνετος Μαρτίνς! (vid)

Μικρό παιδάκι ακόμα, με όνειρα και στόχους να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα και να κατακτήσω τίτλους και τρόπαια. Με πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά ο στόχος επετεύχθη.

Είμαι υπερήφανος που κατάφερα να συμβάλλω κι εγώ στις επιτυχίες της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Κοιτάζοντας πίσω, κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές. Αφήνω πίσω πολλές αναμνήσεις, φίλους, αλλά και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν πραγματικά να εξελιχθώ τόσο ως αθλητής όσο κι ως άνθρωπος. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τους φιλάθλους που ήταν πάντα δίπλα μας.

Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, προχωρά μπροστά. Ύστερα από 14 χρόνια δεν λέμε “αντίο”, αλλά εις το επανιδείν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το 2006 ήταν η χρονιά που βρέθηκα για πρώτη φορά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μικρό παιδάκι ακόμα, με όνειρα και στόχους να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα και να κατακτήσω τίτλους και τρόπαια. Με πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά ο στόχος επιτεύχθη. Είμαι υπερήφανος που κατάφερα να συμβάλλω κι εγώ στις επιτυχίες της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Κοιτάζοντας πίσω, κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές. Αφήνω πίσω πολλές αναμνήσεις, φίλους, αλλά και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν πραγματικά να εξελιχθώ τόσο ως αθλητής όσο κι ως άνθρωπος. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τους φιλάθλους που ηταν παντα διπλα μας. Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, προχωρά μπροστά. Ύστερα από 14 χρόνια δεν λέμε "αντίο", αλλά εις το επανιδείν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Manthatis (@giorgosmanth) στις


Sportime Extras