×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαρινάκης: «Μία ακόμα μεγάλη Θρυλική βραδιά»


Sportime Team

Μαρινάκης: «Μία ακόμα μεγάλη Θρυλική βραδιά»


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Τουρκία και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ, εκτός έδρας. Έδωσε το «παρών» στο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ» και πανηγύρισε για το «διπλό».

Τόσο στο γκολ όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με τους Έλληνες που ήταν στο γήπεδο. Κάτι που φαίνεται και από τη φωτογραφία.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπασακσεχίρ, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνα. Έγραψε στα social media για το ματς. Τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχει ένα ακόμη ημίχρονο. Στο Καραϊσκάκη την άλλη εβδομάδα.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όλοι μαζί πανηγυρίσαμε τη μεγάλη νίκη στην Πόλη!

Μένει ένα ακόμα ημίχρονο στον Πειραιά μας για να ζήσουμε μία ακόμα μεγάλη Θρυλική βραδιά!».

Να σημειωθεί πως και στο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, είχε δώσει κανονικά το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Επίσης θετικό αποτέλεσμα τότε, με το 0-0 απέναντι στην Τσεχία, θετικό με νίκη όμως και τώρα με το 1-0 στην Τουρκία. Κάνοντας όμως και την επισήμανσή του στο μήνυμά του προς τον κόσμο, σχετικά με τη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός θέλει να δει ένα γεμάτο Καραϊσκάκη την Τρίτη στις 13 Αυγούστου, στο δεύτερο ματς με την Μπασακσεχίρ.Sportime News