Μαρινάκης στους παίκτες: «Θέλω το νταμπλ!»


Κώστας Παπαδόπουλος

Μαρινάκης στους παίκτες: «Θέλω το νταμπλ!»


Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το προσωπικό του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ωραίο κλίμα και αρκετά ευδιάθετος συνομίλησε με τους παίκτες για την υγεία των οικογενειών τους και των δικών τους ανθρώπων, όπως και για την κατάσταση στις χώρες τους.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορές στο πόσο υγειονομικά ασφαλής είναι η Ελλάδα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και για τις οικογένειές τους, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένη στις χαρές αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που μας κάνουν πιο δυνατούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάιπερς: Αποκαλύψεις για Εργοτέλη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Έτσι, αναφέρθηκε στην ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας που πρέπει να υπάρχει για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης από την πανδημία, τονίζοντας ότι μέσα από αυτήν την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες.

Ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο της ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία και με τον προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς για άλλα δυο χρόνια.

Εν συνέχεια, ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στην προσωπική του εμπειρία με τον κορονοϊό και μετέφερε στους παίκτες ότι ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών του, επανήλθε ακμαιότερος.

Κάνοντας αναφορά στην θαυμαστή στάση των Ελλήνων πολιτών, ζήτησε και από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, τηρώντας όλες τις οδηγίες των ειδικών. Επιπλέον ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις προπονήσεις και στους αγώνες προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και για την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Επίσης μετέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούν με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα και να αγωνίζονται, παλεύοντας με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό σαν το πρωτάθλημα να ξεκινούσε τώρα.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε στους παίχτες ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο ώστε η ομάδα να γυρίσει πιο δυνατή από πριν, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή της πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του Ολυμπιακού.


Sportime Extras