Μαρινάκης: «Θα κερδίσετε και θα πάρουμε το Πρωτάθλημα»


Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μαρινάκης: «Θα κερδίσετε και θα πάρουμε το Πρωτάθλημα»


Το ηγετικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η πίστη για νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι διάχυτη στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για επικράτηση, την Κυριακή (10/2), στην Τούμπα. Στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/2) στο Ρέντη, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε με θέρμη στα μέλη της ομάδας, ζητώντας τη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως με νίκη στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν. Παράλληλα, μνημόνευσε τα θύματα της Θύρας 7 και την τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου του 1981, καθώς την Παρασκευή (8/2) συμπληρώνονται 38 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «… τους το χρωστάμε».

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε στην ομιλία του:

«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το Πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης, υπάρχει και ένα ακόμα κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει, και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο, με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα. Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας με 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ. Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά, και πιστεύω ότι και μπορείτε, και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς, και θα πάρουμε το Πρωτάθλημα».


Sportime Extras