Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ο Πέδρο Μαρτίνς το δεύτερο σερί στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς είναι τρεις σεζόν στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Αφιερώνω τον τίτλο στον κόσμο μας που δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Μας έλειψε πάρα πολύ. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, συγχαρητήρια στον πρόεδρό μας και σε όλους στον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη επιτυχία κι αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.

Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα κι έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Το φετινό ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί μας έλειψε ο κόσμος μας. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με ξεκάθαρο τρόπο, με μεγάλη διαφορά. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτός ο τίτλος δείχνει την αξία μας και είμαστε με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα.

Θέλουμε να παίζουμε πάντα καλά και να δίνουμε ωραία εικόνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε ή να μεγαλώσουμε τη διαφορά, γιατί αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα με απόλυτα δίκαιο τρόπο».

Όσον αφορά για την αλλαγή που έκανε με τον Χασάν και τα δύο γκολ που έβαλε ο Αιγύπτιος, τόνισε: «Δε νομίζω πως οφείλεται σε αυτή την αλλαγή η νίκη μας.

Αρχίσαμε καλά, αλλά σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει και πριν την αλλαγή. Η ομάδα μας και πριν την αλλαγή είχε φάσεις κι αυτό που μας έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα».


Sportime Extras