×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαρτίνς: «Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα»


Sportime Team

Μαρτίνς: «Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα»


Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Ο Ολυμπιακός πήρε το «διπλό» στην έδρα της Μπασακσεχίρ, αλλά ο Πορτογάλος ζήτησε προσοχή ενόψει της ρεβάνς.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν άλλα 90 λεπτά.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

Είστε ο τρίτος προπονητής του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκές νίκες. Σύνολο οκτώ! Τι λέει αυτό για εσάς και για την ομάδα;
Είναι στατιστικά τα οποία δείχνουν ότι είναι καλό να κερδίζεις. Σε σχέση με το που θέλουμε να φτάσουμε, είμαστε πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που είναι πρωταγωνιστής στην Τουρκία και υποψήφιος για τον τίτλο. Αν θέλουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και ποιοτικοί. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα.

Πόσο διαφορετικό είδατε τον Ολυμπιακό σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για τα παράπονα για τη διαιτησία που έκαναν οι Τούρκοι;
Για το δεύτερο ερώτημά σας δεν θέλω να απαντήσω. Σε σχέση με το πρώτο ερώτημα, είμαστε βελτιωμένοι, μεσολάβησαν 15 μέρες και η ομάδα ήταν καλύτερη. Σε γενικές γραμμές είναι ότι παρόλο που μπήκαμε με έντονη προσωπικότητα τα πρώτα 10-15 λεπτά, είχαμε την κατοχή και καταφέραμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Δείξαμε εξυπνάδα. Αλλά μετά χάσαμε τον έλεγχο και έτσι τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά και στη συνέχεια πετύχαμε το γκολ. Τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα παρότι είχαμε ξανά την κατοχή της μπάλας, έπρεπε να δείξουμε καλύτερη εικόνα δεν το κάναμε. Εκεί έγιναν πολλά ατομικά λάθη, χάσαμε τη συνοχή μας και τη σταθερότητα στην απόδοσή μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο δεύτερο παιχνίδι, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με το σημερινό ματς.

Έχει πια το προβάδισμα ο Ολυμπιακός;
Πράγματι σήμερα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγο να κερδίζεις εκτός έδρας, όμως επαναλαμβάνω ότι απομένουν 90 λεπτά στα οποία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.Sportime News