×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαρτίνς: Είχε τετ α τετ με τον Μπρούνο


    Δημήτρης Μαργωμένος

Μαρτίνς: Είχε τετ α τετ με τον Μπρούνο


Μαρτίνς: Ένα σημείο του αγώνα δεν είχε συγκέντρωση ο Ολυμπιακός στην Τουρκία και λίγο έλειψε να χάσει το «διπλό» επί της Μπασακσεχίρ. Η συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» χάθηκε για δέκα λεπτά στο τέλος του παιχνιδιού. Και σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Μπρούνο.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο, μαζί με τις καθυστερήσεις, και ήταν ο πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις στις οποίες λίγο έλειψε να κριθεί και ο αγώνας.

Η πρώτη ήταν το φάουλ που έκανε σηκώνοντας το χέρι του έξω από τη μεγάλη περιοχή και η δεύτερη επίσης όταν έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι η Μπασακσεχίρ! Και στις δύο φάσεις όμως ο Σα λειτούργησε καλά και έτσι κράτησε η ομάδα του Πειραιά το υπέρ της 1-0.

Ψυχολογικά στα κάτω του

Μετά από τις δύο αυτές φάσεις ο Μπρούνο δεν ήταν και στην καλύτερή του κατάσταση, όσον αφορά την ψυχολογία του. Αυτό ήταν κάτι εμφανές τόσο κατά την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία, όσο και στο Ρέντη στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να μιλήσει στον παίκτη. Είχε μαζί του ένα τετ α τετ, έτσι ώστε να του ανεβάσει την ψυχολογία. Του εξήγησε τι περιμένει απ’ αυτόν και επίσης του τόνισε ότι δεν θα πρέπει να αφήνει τέτοιες στιγμές να τον παίρνουν από κάτω. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τελικά δεν κόστισαν τα δύο αυτά λάθη του στην ομάδα.

Δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Έχασε από το κέντρο τον Φορτούνη λόγω τραυματισμού και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ήταν να χάσει και παίκτη λόγω ψυχολογίας. Για αυτό και θέλησε να μιλήσει στον Βραζιλιάνο, έτσι ώστε να του ανεβάσει τη διάθεση ενόψει της συνέχειας. Τονίζοντάς του παράλληλα πως όλη η ομάδα σε εκείνο το σημείο έχασε τη συγκέντρωσή της και ήταν κάτι που έφταιγαν όλοι οι παίκτες.

Του μίλησαν και οι παίκτες εκτός του Μαρτίνς

Εκτός του Πέδρο Μαρτίνς στον Μπρούνο μίλησαν και οι συμπαίκτες του. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αμέσως μετά το ματς με την Μπασακσεχίρ θέλησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία του Βραζιλιάνου. Δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά.

Ένας από τους πρώτους που τον πλησίασε μάλιστα ήταν ο Σα, ο οποίος έπιασε το πέναλτι και κράτησε το 1-0 του Ολυμπιακού στην Τουρκία!


Τελευταία Νέα