Μαρτίνς: «Να ξεπεράσουμε την κούραση – Να σταθούν στο ύψος τους οι διαιτητές»


Δημήτρης Μαργωμένος

Μαρτίνς: «Να ξεπεράσουμε την κούραση – Να σταθούν στο ύψος τους οι διαιτητές»


Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δύσκολο το επερχόμενο ματς απέναντι στον Άρη για την 10η αγωνιστική της Super League.

Μεταξύ άλλων, ο Μαρτίνς τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση και τις απουσίες, ενώ επισήμανε πως ελπίζει οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για:

Σχετικά με το αν η εφαρμογή της πεντάδας στην άμυνα προσθέτει μια επιπλέον επιλογή για το μέλλον:

«Θα μπορούσε, αλλά αυτό το σύστημα χρησιμοποιήθηκε γιατί το απαιτούσαν οι συνθήκες, λόγω των απουσιών και των χαρακτηριστικών του αντιπάλου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να προετοιμάσουμε το ματς με τον Άρη, αυτό με τη Σίτι ανήκει στο παρελθόν. Μετά θα βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια τι σύστημα θα χρησιμοποιούμε. Συνεχίζουμε με πολύ περισσότερες λύσεις, έχουμε την επιστροφή του Ελ Αραμπί, του Χολέμπας, του Κάιπερς, του Λοβέρα…».

Για την παρουσία του Βρουσάι:

«Ο Μάριος είχε πάρα πολύ παρουσία, ήταν ευχάριστη η απόδοσή του. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ματς αυτό ήταν για πολλούς μια πρώτη ευκαιρία για κάποια παιδιά να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Για το ματς με τον Άρη:

«Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ένας σημαντικός αντίπαλος που κρύβει κινδύνους. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».

Σχετικά με τα διαδοχικά ματς εκτός έδρας:

«Έτσι είναι η κατάσταση όταν είσαι Ολυμπιακός και έχεις να παίξει στις καλύτερες διοργανώσεις. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας και μετά το Champions League. Έχουμε ψηλούς στόχους, μεγάλες προσδοκίες και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταξίδια ως δικαιολογίες. Υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει όλα αυτά να τα ξεπεράσουμε για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων».


Sportime Extras