Μαρτίνς: «Ο Μπουχαλάκης που όλοι ξέρουμε» (vid)


Κώστας Παπαδόπουλος

Μαρτίνς: «Ο Μπουχαλάκης που όλοι ξέρουμε» (vid)


Ο πρωταγωνιστής του αγώνα που είχε ο Ολυμπιακός με τον Άρη, εκτός έδρας, ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για αυτόν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, ρωτήθηκε για την απόδοση του Έλληνα μέσου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του.

Αρχικά τόνισε σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει ν’ αντιμετωπίσει:

«Δείχνει ότι έχουμε μία ομάδα έτοιμη να θυσιαστεί και να τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε μία ομάδα με φιλοδοξίες και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τις κάνουμε πραγματικότητα. Δεν σταματάμε παρά τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουν. Αυτά υπάρχουν μέσα στο ποδόσφαιρο και πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις γιατί εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Και πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα της φιλοδοξίες μας.

Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ και να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Στην τελική μπαλιά όμως είχαμε ένα πρόβλημα και δεν το καταφέραμε. Αντιμετωπίσαμε όμως μία καλή ομάδα με φιλοδοξίες και κίνητρο στα παιχνίδια της. Αυτό το οποίο μας δημιούργησε πρόβλημα ήταν η τελική πάσα και προσπάθεια για να βάλουμε ένα ακόμη γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα».

Αναφορικά με τον σκόρερ των δύο γκολ, Μπουχαλάκη, είπε: «Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί το οποίο έχουμε πει πολλές φορές τι σημαίνει για τα αποδυτήρια μας και την ομάδα μας. Χρειαζόταν τα δύο γκολ για να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Ξέρουμε όλοι πως πέρασε ένα διάστημα που δεν ήταν αυτός που ήθελε, αλλά τώρα ξέρουμε ότι θα φτάσει ξανά σε αυτό το επίπεδο. Και θα γίνει ο Μπουχαλάκης που όλοι ξέρουμε».

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή των Κάιπερς, Βρουσάι, απάντησε: «Πραγματικά δείχνουν ότι μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω τους. Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, για αυτό και μπαίνουν και παίζουν στα ματς. Έδειξαν για μία ακόμη φορά πως μπορούμε να τους υπολογίζουμε και να βοηθούν την ομάδα».


Sportime Extras