Μαρτίνς: «Τιμωρηθήκαμε από τα λάθη μας»


Δημήτρης Μαργωμένος

Μαρτίνς: «Τιμωρηθήκαμε από τα λάθη μας»


Μετά το τέλος του αγώνα ήταν απογοητευμένος ο Πέδρο Μαρτίνς με τον τρόπο που ήρθε η ήττα για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ.

Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στον ΟΤΕ μίλησε για το πέναλτι που έκανε ο Σισέ και ήρθε το 1-1 των γηπεδούχων:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν δημιουργικοί και δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Η Μαρσέιγ δεν μας απείλησε γενικά σε όλο το ματς. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια κάναμε το πρώτο πέναλτι και ήταν λάθος μας και μας κόστισε.

Είναι μία ήττα η οποία μας τιμωρεί για τα λάθη που κάναμε.

Όλα είναι ανοιχτά για την πρόκρισή μας στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε για τη συνέχεια και πάμε για την πρόκριση με την Πόρτο. Θα δουλέψουμε αρκετά και έτσι πρέπει να κάνουμε.

Είναι όμως ένας αγώνας στον οποίο τιμωρούμαστε και ιδιαίτερα για το πρώτο πέναλτι που κάνουμε.

Θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι σε φάσεις που γινόντουσαν φάουλ για κίτρινη κάρτα στη Μαρσέιγ δεν δινόταν ποτέ. Αντιθέτως, σε εμάς η κίτρινη κάρτα έβγαινε εύκολα.

Είναι άσχημο σε ένα ματς του Champions League να μην υπάρχουν μπάλες στο ποδόσφαιρο. Στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου. Αυτά δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο.

Πρέπει να πούμε ότι από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι και το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε δεν ήμασταν δημιουργικοί. Από εκεί και πέρα γίναμε δημιουργικοί. Αλλά υπήρξαν πολλές αδικαιολόγητες διακοπές.

Είμαστε λυπημένοι γιατί ήταν ένα ματς το οποίο πήγαινε καλά για εμάς. Θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει το θέμα της πρόκρισης, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα το κανουμε στην τελευταία αγωνιστική.

Όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός, θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League».


Sportime Extras