×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ματέο Γκαρσία: D-DAY, προβάδισμα πια ο Ολυμπιακός!


    Γεράσιμος Μανωλίδης

Ματέο Γκαρσία: D-DAY, προβάδισμα πια ο Ολυμπιακός!


Πολλές μέρες τράβηξε η ιστορία και η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία. Η αρχική ενημέρωση του Sportime και του Αλέξανδρου Χρηστάκου ήταν πως ο Ολυμπιακός είχε το πάνω το χέρι στην όλη υπόθεση. Έκανε τη σωστή προσέγγιση σε ομάδες και εκπροσώπους του παίκτη. Μέχρι που μπήκε στο κόλπο ο Ερυθρός Αστέρας…

Η πληροφορία πως θα μεταβεί στο Βελιγράδι για συζητήσεις και υπογραφές βγήκε πρώτα από εδώ. Εκεί κάπου θεωρήσαμε πως η υπόθεση κλείνει για τον Ολυμπιακό. Με αρνητικό τρόπο. Σπάνιο φαινόμενο είναι να πηγαίνει παίκτης με ατζέντη σε μια ομάδα για συζητήσεις και να μην κλείνει. Αυτή την πεποίθηση, πως ο παίκτης θα μείνει εκεί υπήρχε για έναν ακόμα λόγο, αφού η ομάδα του Πειραιά τα είχε βρει με την ισπανική ομάδα, δεν έστεκε να πάει στη Σερβία ο παίκτης.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπάθησε να κάνει τη «δουλειά» για τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που δεν συνέβη. Πολύωρες οι συζητήσεις του Σαββάτου, δείπνο με όλους τους υπευθύνους του Αστέρα, μέχρι και κουβέντα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ο παίκτης. Υπογραφή δεν μπήκε. Την Κυριακή το πρωί υπήρξε νέα συνάντηση (μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ήταν σε εξέλιξη), ωστόσο κι εκεί το κλίμα δεν φαινόταν να αλλάζει.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από τη Σερβία, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Κι από τη στιγμή που θα έρθει ο παίκτης στην Αθήνα, έχοντας απορρίψει στο ενδιάμεσο τον Ερυθρό Αστέρα, πολύ δύσκολα δεν θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Η προσφορά του Ολυμπιακού στον Ματέο Γκαρσία ανέβηκε τις τελευταίες ώρες, όπως σας ενημερώσαμε το βράδυ του Σαββάτου, γεγονός που αποδείχθηκε καταλυτικό.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα