Ο Μπίμπαρς Νάτχο άργησε να γίνει πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό, κάτι για το οποίο αποκτήθηκε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ του Ισραήλ αναφέρθηκε στο γεγονός πως άργησε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε:

Για το αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό: «Ναι. Είναι όμως κάτι το φυσιολογικό. Όταν παίρνεις μεταγραφή σε μία νέα ομάδα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστείς. Όταν έφτασα στην Ελλάδα, η ομάδα χρειαζόταν και αυτή το χρόνο της και μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να καταλάβω τι θέλει ο προπονητής, αλλά και οι συμπαίκτες μου από εμένα. Ωστόσο, τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εμένα».

Για το στόχο της πρόκρισης του Ισραήλ στο επόμενο Euro: «Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο. Η Εθνική μας ομάδα (σ.σ Ισραήλ) δεν έχει λάβει ποτέ μέρος σε ένα Euro και αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Όμως όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα, να μπούμε στα πλέι οφ και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

Για την εικόνα των αποδυτηρίων του Ισραήλ: «Αισθανόμαστε πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός αυτού. Πιστεύω πως δεν υπάρχουν προβλήματα εντός αποδυτηρίων και όλα μέχρι στιγμής είναι καλά. Τώρα υπάρχει το παιχνίδι με την Σκωτία και θεωρώ πως είμαστε ένα σύνολο έμπειρων παικτών και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Την Τρίτη το Ισραήλ φιλοξενείται από τη Σκοτία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League. Μια δύσκολη αναμέτρηση όπου ο Μπίμπαρς Νάτχο καλείται να παίξει τον ρόλο του. Είναι και ο αρχηγός στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ, όπου αποτελεί έναν από τους παίκτες – κλειδιά.