Ο αναβαθμισμένος ρόλος του Καρεμπέ


Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ο αναβαθμισμένος ρόλος του Καρεμπέ


Η διαμορφωθείσα κατάσταση ήταν ξεκάθαρη, αλλά τη Δευτέρα (18/6) πήρε επίσημη μορφή. Ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ανακοινώνει μπροστά σε όλη την ομάδα τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Γάλλος, εδώ και τρεις μήνες, είχε το συγκεκριμένο ρόλο στον Ολυμπιακό. Λίγο πριν από την αποχώρηση του Οσκαρ Γκαρθία από την τεχνική ηγεσία. Πήρε πάνω του το θέμα του νέου προπονητή και η πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς φέρει τη δική του «σφραγίδα». Άλλωστε, από πέρυσι, είχε προτείνει τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά τότε (όπως και το χειμώνα) η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει λόγω της ρήτρας στη συνεργασία του Μαρτίνς με την Γκιμαράες.

Ο Καρεμπέ συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν και τη συμπλήρωση του ρόστερ. Έχει τον δικό του λόγο στην ομάδα. Από κοντά, φυσικά, βρίσκεται και ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος παραμένει υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ. Οι δυο τους συνεργάζονται πολύ καιρό τώρα, βγαίνοντας μπροστά, και το απόγευμα της Δευτέρας (18/6) παρακολούθησαν μαζί την απογευματινή προπόνηση της ομάδας.


Sportime Extras