Ο Ατρόμητος Κερατσινίου τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη


Sportime Team

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη


Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού γιόρτασε την άνοδό του στην Α’ κατηγορία του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά ο Ατρόμητος Κερατσινίου.

Ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της διοίκησης της ομάδας του Κερατσινίου και συμμετείχε στη γιορτή της για την άνοδο, δίνοντας φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Χαραυγής παρουσίας εκατοντάδων θεατών.

Η διοίκηση του Ατρόμητου Κερατσινίου υποδέχτηκε θερμά τον Ολυμπιακό και τίμησε για την σπουδαία και ενδελεχής προσφορά στο πειραϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, τιμήθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Βασίλης Βούζας.

Στο φιλικό παιχνίδι επικράτησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με 4-1, με τους Λάμπρου, Ξενιτίδη και Τσιριγώτη να σκοράρουν (σημειώθηκε και αυτογκόλ).

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση: Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Καλαματιανός, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Μικρός, Κιρτζιαλίδης, Φυτόπουλος, Τσιριγώτης, Κηπουρός, Χατζηιωαννίδης / Παπαγγελής, Πέιος, Αγιώτης, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Τασιάς, Τσαγκαλίδης, Βάρκας, Ξενιτίδης.

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου παρέταξε τους παρακάτω παίκτες: Μπαλαφούτη, Κλόκουζα, Μπάμι, Φούντα, Χονδρουδάκη, Παπαδάτο, Ματράκα, Πούλι, Λέκκα, Τσιανάκα, Όργκεν/ Μαυράκη, Τραμουντάνα, Μαυριδόγλου, Κορέτση, Τσιρίδη, Ροδουσάκη, Κοσμίδη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μεγάλος χορηγός του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των σωματείων της πόλης.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras