«Ο Μαντί Καμαρά στο… καλούπι του Ν’ Γκολό Καντέ»


Sportime Team

«Ο Μαντί Καμαρά στο… καλούπι του Ν’ Γκολό Καντέ»


Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδόφορα αγωνιστικά πρότζεκτ του Ολυμπιακού και το όνομα του κεντρικού μέσου από τη Γουινέα συζητείται παντού!

Η ιστοσελίδα «www.footballwhispers.com» προτείνει ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι του Football Manager και συνιστά στους αναγνώστες της να προχωρήσουν στην απόκτηση του Μαντί Καμαρά! Μάλιστα, φιλοξενεί αποθεωτικά σχόλια για τον 21χρονο χαφ από τη Γουινέα. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Μιλάμε για έναν παίκτη, που θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής προκειμένου να τον αποκτήσετε, αλλά θα αξίζει περισσότερα από όσα θα δώσετε. Ο Καμαρά έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να εξελιχθεί σε κορυφαίο box to box μέσο, ένας χαφ στο «καλούπι» του σταρ της Τσέλσι, Ν’ Γκολό Καντέ. Η απόκτησή του θα σας κοστίσει περίπου 5 εκατομμύρια λίρες (κάτι παραπάνω από 6,5 εκατομμύρια ευρώ) στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδείξει ότι η αξία του είναι μεγαλύτερη. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη, όπως είναι ο Καμαρά. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να έχει θέση και στις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που θα θελήσουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους».


Sportime Extras