×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Ολυμπιακός απέρριψε νέα πρόταση για Σισέ


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ο Ολυμπιακός απέρριψε νέα πρόταση για Σισέ


Κινητικότητα παρατηρείται γύρω από το όνομα του Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει κάνει… γκελ σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Τον Ιανουάριο η Μπενφίκα «χτύπησε» την πόρτα του Ολυμπιακού, για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό. Η πρόταση της φέρεται να έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν συζητούν οι «ερυθρόλευκοι».

Η πορτογαλική ομάδα εξακολουθεί να τον έχει στο στόχαστρο, αλλά δεν είναι η μόνη. Πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως η Μάιντς, πριν μερικές μέρες, κατέθεσε επίσημη πρόταση, όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime στο φύλλο της Παρασκευής (13/7).

Η γερμανική ομάδα φέρεται να πρόσφερε το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να είναι διατεθειμένοι να συζητούν προτάσεις που θα ξεκινούν από τα 8 εκατ. ευρώ και πάνω, συν ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%.

Πάντως στην παρούσα οι Πειραιώτες δεν επιθυμούν να βάλουν πωλητήριο στον Σισέ, που θέλουν να μείνει, τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα.

Ωστόσο αν έρθει κάποια πρόταση που θα είναι δύσκολο να «αντισταθούν», δεν αποκλείεται να την διαπραγματευτούν.

 


Τελευταία Νέα